14.2.2014

ITIKSEN WANHAT 2014

Useat teistä tietääkin että tänään olî wanhat, eli siis lukion 2:lle tärkeä päivä (: 
En nyt ala tässä mitään selittämään Wanhojen historiasta, tiiän ettei kukaan kumminkaan jaksa lukea, ja muutenkin kaikki suurinpiirtein (luultavasti) tietävät mistä puhutaan kun puhutaan Wanhoista. 

Itse en siis ollut tänävuonna tanssimassa, vaikka kakkonen olenkin. Pakko kyllä sanoa että, tänä aamuna oli jo aika vittuuntunut fiilis, harmitti et ite ei päässyt tanssimaan. Juuh, alunperin minun piti mennä, mutta esteeksi tuli että parini ei pystynyt olemaan Suomessa tarpeeksi pitkää aikaa, se nimittäin jäi parista viikosta kiinni.. Olishan mulla ollut aivan ihana mekkokin mutta niin, asian kanssa on vain elettävä, ja saatan tanssia ensvuonna, jos joku on paria vailla. Mutta en tiedä vielä, katsotaan miten asiat menevät. 

Tässä olis siis kuvia Itäkeskuksen lukion Wanhoista 2014, molemmista ryhmistä ^^

Ensimmäisen ryhmän juontajat.



Yasemin~ Ohmy that dress *^*

Iina

Viena


Yasemin, mekossa :D ei tää o ihana ja toi mekko edelleen *^*

Yassu, Laura, Iina

Laura

Iina

Juuli

Yassu, Laura, Juuli




Iina, Viena




Oma tanssi ~

Oma tanssi~

Oma tanssi~

Yassu haki miut sitte siihe yleisövalssiin ^^
(Laura kanssa, mutta siitä ei oo kuvaa~)

Olen lyhyt I know...


Okei sellasia kuvia.. ups niitä oliki vähä enemmän ku ajattelin mutta menköös nyt ^^ Toivottavasti kaikilla wanhojen päivään osallistuneilla on ollut ikimuistoinen ja ihana päivä ^_^ 

~~


Okei, sitte en oo saanu ku kaks mielipidettä siihen uuteen blogiin (enkuks) joten käykääs toki lukees edellinenki postaus ja kattokaa siitä vaihtoehtoja (:

Ei mulla varmaan sitte muutaku et hyvää ystävänpäivää kaikille! Itte sen vietän suurimmaksi osaksi yksin kotona, kirjottaen tai elokuvia/draamoja katsellen. Mut hey, viettäkääs te tää ilta sitte jonku teille tärkeen ihmisen kanssa, jos vaan siihen on mahdollisuus ^^''

-babyhoney

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti